Doživite nepozabno vinsko izkušnjo. Odpravite se na vinski potep po kleteh destinacije Koper in spoznajte okuse refoška, malvazije ter drugih lokalnih vin.

Destinacija Koper je znana po svoji bogati vinski tradiciji in vrhunskih vinih, ki prihajajo iz njenih vinogradov. Med sončnimi griči in vinorodnimi terasami boste odkrili pravi raj za ljubitelje vina. Poletno doživetje Od vinarja do vinarja odpira vinske kleti in ponuja priložnost, da se poglobite v to edinstveno vinsko pokrajino ter okusite vrhunska vina, ki jih pridelujejo strastni in izkušeni vinarji. Preizkusite sveža bela vina, polna citrusnih in sadnih arom, ali pa se razvajajte z zrelejšimi rdečimi vini, ki vas bodo s svojo eleganco in zapeljivimi tanini očarala. Poleg tega boste lahko okusili tudi avtohtone sorte, ki so značilne za to območje in izražajo edinstveno identiteto Istre.

Doživite pristnost destinacije Koper in spoznajte gostoljubje vinarjev. Sprehodite se med vinogradi, obiščite kleti in stopite v neposreden stik z vinsko dediščino Istre.

Sodelujoči vinarji so odprti prav vse dni v mesecu juliju in avgustu. Odpravite se na kozarec vina ali pa si privoščite vinsko doživetje po prijazni ceni: 

Cena degustacije: Trije vzorci vina: 20,00 €, Pet vzorcev vina s prigrizkom: 30,00 €
Urnik degustacije: Vsak dan od 16.00 do 20.00
Trajanje degustacije: 1h
V spodnji tabeli preverite kateri vinar je odprt na vaš izbrani dan.

 

Sodelujoči vinarji: