Tudi letos se lahko poslužite ladijskih prevozov, ki povezujejo štiri istrske občine. Ladja Zlatoperka sprejme potnike in tudi kolesa, zato je ta izbira prevoza odlična za popestritev dnevnega izleta.

Ladijski prevozi na relaciji Ankaran–Piran se bodo začeli v torek, 25. junija, in bodo trajali vse do vključno 1. septembra. Potekali bodo dvakrat dnevno, dopoldne in popoldne, vsak dan, razen ob ponedeljkih. Ladja Zlatoperka sprejme do 70 potnikov in nudi deset nosilcev za kolesa.

Vstopne in izstopne postaje

Ladja bo potnike v Ankaranu prevzela na pomolu Valdoltra, v Kopru na zunanji obali na parkirišču na Ukmarjevem trgu, v Izoli na pomolu pred Hotelom Marina, v Piranu pa bo vstopno oziroma izstopno mesto pristanišče na pomolu pri rdečem svetilniku.

Cene vozovnic

Cene vozovnic se razlikujejo glede na dolžino trase. Za relacijo Ankaran–Koper bo treba odšteti dva evra, od Ankarana do Izole tri evre in od Ankarana do Pirana pet evrov. Med Koprom in Izolo se boste lahko peljali za tri evre, enako od Izole do Pirana, pot med Koprom in Piranom pa vas bo stala štiri evre. Za prevoz kolesa bo treba odšteti en evro.

Pridružite se nam na nepozabni plovbi in doživite lepote slovenske Istre z morja!