🔹Rade Šerbedžija eden najbolj prepoznavnih jugoslovanskih igralcev sedemdesetih in osemdesetih let. V tujini je znan predvsem po stranskih vlogah v Hollywoodskih filmskih Harry Potter in Svetinje smrti – 1. del, Možje X: Prvi razred, Svetnik in Misija: nemogoče 2

🔸V svoji karieri je prejel številne nagrade in priznanja. Štirikrat je osvojil zlato areno za najboljšega igralca, najvišje priznanje na Hrvaškem. Osvojil je tudi nagrado kritikov za najboljšega igralca za Beneškem filmskem festivalu za vlogo v filmu Pred dežjem. Njegova igra v kanadskem filmu Razsuti delci je bila nominirana za nagradi Genie in Satellite. Leta 2019 ga je IPA nagradila s častno nagrado Mary Pickford za »izjemni umetniški doprinos k zabavni industriji«.
Istega leta je osvojil svojo drugo nagrado Vladimirja Nazorja za življenjsko delo v filmi umetnosti.

➡Organizator obljublja nepozabno vzdušje, saj prostor omogoča skoraj 650 sedišč, ob njih pa še VIP prostor, na katerem so predvidene VIP mize kot tudi VIP stojišča. Ekskluzivnost VIP prostora ne pomeni zgolj ločenega prostora z več intime, temveč tudi brezplačno izbrano peneče vino na zakupljeno VIP mizo. Obiskovalcem so tako na voljo karte več cenovnih razredov (tudi med klasičnimi sedišči), nakup vstopnic je mogoč na eventim.si, medtem ko se za nakup VIP miz zainteresirani lahko obrnejo na info@koda-events.com.