Jutri, 19. 5. od 19. 30 ure dalje se bo v Restavraciji Capra, na Pristaniški 3, 6000 Koper, odvil prav poseben, kulinarični večer s tremi chéfi iz Slovenske Istre in Dalmacije:

  • Sašom Beganom, JRE iz najboljše ribje restavracije Foša, Zadar, prejemnico 16/20 točk Gault & Millau in treh kuharskih kap. Več o restavraciji in chéfu: https://bit.ly/3BsddKj;

 

  • Bojanom Gržentićem iz Restavracije Majda, prejemnice 13.5/20 točk Gault & Millau in dveh kuharskih kap ter plakete Accademia Italiana della Cucina. Več o restavraciji in chéfu: https://bit.ly/3IejOvy;

 

  • gostiteljico večera Selmo Šabić iz Restavracije Capra, prejemnice 13/20 točk Gault & Millau in dveh kuharskih kap ter priznanja Falstaff: https://bit.ly/3M4iSuV.

V prijetni družbi prijateljev, chéfov bomo okusili 6-hodni meni, v sklopu katerega bo vsak kuharski mojster predstavil dve jedi, večer pa bosta dodatno popestrili vinska spremljava hrvaških in slovenskih vin ter dalmatinska glasba v živo.

 

Vstopnina na dogodek z vključenim celotnim programom, menijem in vinsko spremljavo je 95,00 evrov na osebo. Na voljo so še zadnja prosta mesta.

 

Rezervirate lahko enostavno v odgovoru na to e-poštno sporočilo ali na telefonsko število Restavracije Capra 041 602 030.