Nadaljujemo z serijo koncertov na vrtu Pokrajinskega muzeja Koper. Tokrat se nam bosta predstavila dva varovanca domačega kolektiva Clockwork Voltage, ki združuje domače umetnike, ki ustvarjajo z modularnimi sinti.

Mandala machine je ambientalni projekt, ki skozi modularni sintetizator reciklira vzorce narave in jih postavlja ob bok sodobni klasiki, elektronski glasbi, literaturi in s pomočjo granularne sinteze ustvarja nove zvočne krajine.
www.jakaberger.com
Nalax Temus je nov acid-ambientalni projekt poznanega ljubljanskega producenta in didžeja. Počasi potapljajoči se globoki ambientalni droni in toni modularnega sintetizatorja, pomešani s procesiranimi cmokajočimi 303 zvoki in efekti, ustvarjajo potopitveno zvočno pokrajino, napolnjeno s psihadeličnimi elementi. Nalax Temus se je razvil iz nenehnega raziskovanja tonalnih struktur in manipulacije s frekvencami analognih in digitalnih zvočnih naprav. Pričara novo dimenzijo, v kateri se čas in prostor raztopita, ter poslušalce vabi, da izkusijo nevidni svet, kjer se meje med resničnostjo in domišljijo zabrišejo v brezhibno zvočno tapiserijo.

Premierno je nastopil na letošnjem festivalu Niansa Gathering.

VSTOPNINA: 6€