Koncertni cikel MjuziKšok, ki ga prireja Klub študentov občine Koper bo konec tedna doživel svojo drugo letošnjo inkarnacijo.

Na oder Centra mladih Koper bo v soboto, 14. 5. 2022 stopila cinematic post rock zasedba Shadow Universe, ki pod Črnim Kalom do sedaj še ni koncertirala. Nedavno je luč sveta ugledal njihov novi dolgometražni album, Subtle Realms, Subtle Worlds. Gre za relativno nov projekt, ki pa od samega začetka žanje velike uspehe tako na domačih tleh, kot tudi v tujini. Pričakujemo lahko edinstveno zvočno in vizualno izkušnjo.
A na odru CMKja ne bodo stali sami. Tako kot Shadow Universe, so pred časom novi album izdali tudi domači eksperimentalci MeduzaleM, ki na istrskih tleh niso “ružili” že od predkoronskih dni. Novi album La Terza Gamba, ki je izšel pri domači založbi On Parole je brez dvoma suveren glasbeni izdelek, ki nobenega od poslušalcev ne bo pustil ravnodušnega. Provokativna besedila in tako rekoč shizofrena glasbena podlaga na burji, teranu in brinjevcu vzgojene trojice bo drugo majsko soboto razgrajala v samem osrčju Kopra.

Predprodaje ni, vstopnice bodo na voljo na blagajni v Centru mladih Koper od 20. ure dalje.
Vstopnina:
5 € (člani KŠOK)
10 € (vsi ostali)