Koliko misli in čustev iz kdo ve kdaj in kje, nosiš v svojem telesu?
Kako vse te stare misli in čustva vplivajo na tvoje življenje?
Kaj vse bi lahko sedaj izbral/a drugače, če te ne bi vse te stare misli in vsa stara čustva toliko stresirala, nervirala in obremenjevala?
Telesni proces od Access Consciousness® je popolnoma sproščujoč in čisto naraven, kjer s polaganjem rok na telo aktiviramo energije, ki telesu omogočijo, da se odklepa in spusti vse pretekle misli in čustva, ki jih imaš zaklenjene v svojem telesu
Odstranjevanje preteklih misli in čustev se je v praksi izkazal (to so povratne informacije strank) kot čudovit proces, ki je ljudem omogočil tudi:
* zaključiti dolgoletno mučno žalovanje
* sprostiti glavo, da se lahko posvetimo vsakodnevnim stvarem
* spremeniti pogled nase
* zaključiti dalj časa trajajoča izkoriščanja
* odpraviti stres in nepotrebne skrbi
* izboljšanje samopodobe
* spustiti stare zamere
* izboljšanje medosebnih odnosov
* spremembo na delovnem mestu
* …
MNENJA STRANK
“Meni je to najljubši proces od accessa. Vsakič, ko ga zaganjam na sebi prav čutim, kako se boljše počutim in kako odhajajo vse stare misli, ki so me bremenile. Sedaj spim kot top in sem mirna v sebi. Priporočam, boste ful zadovoljni.”
Petra, 45 let
Na delavnici se boste naučili, kako s polaganjem rok aktivirate v telesu proces Access conscioussnessa Odstranjevanje in izkoreninjanje vseh preteklih misli in čustev.
Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat podarili proces.
Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate proces na sebi in drugih ljudeh ali živalih.
Delavnico vodi MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Acces Energijski facelift® falicilator, ki ima opravljenih tudi veliko naprednih seminarjev v okviru Access consciousness®.
Cena delavnice: 80 €
Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok). Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 40 EUR
Trajanje: 3 ure
Prijavo sporoči na info@zareksrece.si