Kulinarični večeri v idiličnem ambientu Mediteranskega vrta Purissima se vračajo.
Tokrat z vrhunskimi okusi restavracije Kogo, Agrariinimi pridelki ter jagodami Purissima in izbranimi vini vinske kleti Vinakoper. Vse to pa bo popestril še talentirani glasbenik Lean Kozlar Luigi.

V četrtek, 2. junija, vas ob 18h ste vabljeni na nepozabno doživetje s štiri hodnim menijem, vinsko spremljavo, glasbeno spremljavo in seveda PRESENEČENJEM.

Meni:
Pozdrav iz kuhinje
Mladi kremni sir z avokadom, zelišči in svežim tartarjem iz jagod Agraria Purissima
Vino: Penina Capris Rose, Vinakoper

Hladna predjed
Sipin lardo z mariniranimi jagodami Agraria Purissima, posipan z gorčičnimi semeni in kajenskim poprom s citrusnim prelivom
Vino: Malvazija Capris, Vinakoper

Topla predjed
Peteršiljeva rižota s tartarjem rdečih gamberov in dehidriranimi jagodami Agraria Purissima
Vino: Rose, Vinakoper

Glavna jed
Medena svinjska rebra s krompirjevo terino, pečenim radičem, šalotkino demi-glace omako in balzamičnim jagodnim gelom
Vino: Merlot Capris, Vinakoper

Sladica
»Čokoladni tart« s kardamonom, belim rumom in jagodami Agraria Purissima
Vino: Sladki Refošk, Vinakoper

Število mest je omejeno.
Rezervirajte si doživetje še danes tako, da pokličete na 051 650 406.

Cena doživetja, večerje, glasbe in vinske spremljave (ter brezalkoholnih pijač) je
60 €/osebo.