Koncerti na razgledu

Za tretjo obletnico obstoja Vinske Fontane Marezige so si zamislili nekaj čisto posebnega – tri dni in tri zaporedni koncerti na razgledu!

S pričetkom v četrtek, 12. avgusta, ko bo na odru ob razgledu nastopila zasedba My name is Stevo Vujić in s svojo glasbo pričarala nepozabni ambient.

Poskrbeli so tudi za prevoz na prireditev z Vinskim Avtobusom, ki bo vozil na rednih relacijah med avtobusno postajo Soča v Kopru in Marezigami. Avtobus bo iz Kopra krenil ob 18.00, 19.00 in 20.00; iz Marezig pa ob 18.30, 19.30, 22.00 in 23.00.

V petek, 13. avgusta, bo na oder stopil Elvis Šahbaz Acoustic. Vrhunec Fontana Festa pa bo v soboto, 14. avgusta, ko bo na oder ob idiličnem razgledu stopila skupina Žavbi Brothers, Klapa Capris in Mužika Sv. Lazar Boršt; poleg tega boste obiskovalci deležni tudi nastopa Pihalnega orkestra. Večer bodo popestrila tudi starodobna vozila, ki bodo v večjem številu obiskala Vinsko Fontano. Sledila bo slavnostna podelitev nagrad letošnjim nagrajencem Praznika Refoška in posledično tudi razglasitev zmagovalnega refoška, ki bo od sobote dalje nadomestil refošk Korenika na zunanji fontani.