Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper in Društvo Adria Classic Koper tudi letos pripravljata dogodek, ki bo  popestril sobotno dopoldne na Titovem trgu.

Na trgu in Verdijevi ulici se bo zbralo več kot 50 starodobnikov. Atraktivne avtomobile si boste lahko pobližje ogledali, se z njimi fotografirali in lastnike povprašali o letnikih in drugih zanimivostih.

Za brunch oziroma pozen zajtrk si boste lahko privoščili okusne obložene kruhke s tartufi in drugimi dobrotami, granolo z jogurtom, palačinkami z marmelado iz istrskega sadja in druge dobrote, ki jih bodo pripravljali lokalni ponudniki. Zraven si boste lahko privoščili odlično kavo, domač sok ali vino lokalnih vinarjev. Manjkala ne bo niti ponudba, ki vas bo spominjala na sv. Nazarija. Tako boste lahko uživali v osvežilni sivkini limonadi, brezalkoholnem koktajlu sv. Nazarija, ki je poimenovan po zaščitniku mesta.

V rutino poznega zajtrka pa sodi tudi branje časopisa, za katerega si boste lahko čas vzeli v prav posebnem »vintage« kotičku. Potekala bo tudi posebna nagradna igra z mikavno nagrado – testno vožnjo z novim Ford Mustangom.

Toplo vabljeni!