Vabimo vas na edinstven koncert Hamo & Tribute 2 Love, ki bo prava poslastica za ljubitelje glasbe, še posebej za tiste, ki uživate v bluz rock zvokih. Skupina je prava mojstrska mešanica dinamike, bluzovske pripovedi, komedije in včasih surove iskrenosti. Njihova glasbena pot, skoraj polnoletni staž z več kot petdesetimi koncerti na leto, govori zase. Ni dvorane, ki je ne bi razprodali, ni občinstva, ki jih ne bi zapustilo nasmejano in boljše volje.

»S koncerta boste šli boljše volje, kot ste prišli.« pravijo sami, kar je le delček njihovega značilnega humorja. Njihov prepoznaven preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je postal znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Slišali boste tako stare kot nove uspešnice, medtem ko bodo presenetili tudi z manj znanimi skladbami, pod katerimi se podpisujejo kot ekipa, ustvarjalci številnih pesmi na šestih studijskih albumih in štirih vinilih.

Koncert Hamo & Tribute 2 Love je vedno novo doživetje, ne glede na to, ali ste na koncertu prvič ali že petdesetič. Zasedba, sestavljena iz Matevža Šaleharja Hama, Petra Dekleve, Denisa Horvata Dukija, Uroša Škerla Krambergerja in Martina Janežiča Buca, vas bo popeljala skozi nepozabno glasbeno potovanje. Ne zamudite te priložnosti in se nam pridružite na koncertu. Zagotavljamo vam nepozabno izkušnjo!

Celoten program Fantazime si lahko ogledate tukaj.