⭐ EVENT Melodije pod zvezdami.⭐
Ste se pripravljeni popolnoma prepustiti glasbi ter samo uživati v prijetnem ambientu pod milim nebom?🤗🎵
👉🏼 Titov trg, s svojo ponudbo v bližini vabi na poletne glasbene večere.
Vsako soboto ob ⏰20.30 uri bo kvalitetna glasba različnih žanrov popestrila enega od najbolj čarobnih trgov.
V kolikor bi radi opazovali zvezde, prisluhnili izjemnim nastopajočim ter uživali v dobri družbi,  lepo vabljeni.
VSTOP PROST!

Program dogodkov:

🔸 1.7. MARTINA ŽERJAL ob spremljavi pianista: : ODPADE
🔸 8.7. ELVIS ŠAHBAZ – kitara, ANA ŽERJAL – ples z ognjem:Ob njegovih zvočnih zgodbah nam duša leti prek lastnih spominov, izkušenj in hrepenenj, žalosti in sreče… V njegovi glasbi ne gre iskati perfektnosti, pač pa zgolj čustva. A nenazadnje so le ta zares pomembna. Tokrat bo glasbeno popotovanje pospremila gostja Ana Žerjal,  ki bo nastop popestrila s plesom z ognjem.
🔸 15.7. TSIKARIM TRIO: Temperamentna grška glasbo z jazzovskim pridihom
🔸 22.7. LAURA CLEMENTE – vokal, ANDREA GIRARDO – kitara: Laura Clemente, odlična pevka, ki navdušuje z njeno interpretacijo jazz, soul in funky pesmi.  Predstavljene bodo tudi znane pop pesmi v novi preobleki. Spremljal jo bo odličen kitarist Andrea Girardo.
🔸 29.7. KATY MAUREL ob spremljavi pianista Tonya Kozine: italijanska pevka, slovenskih korenin. Prvič nastopa pri treh z očetovim ansamblom. Osem let se je učila igranja klavirja na tržaškem konzervatoriju. Kasneje se je izobraževala v vokalni tehniki in to ji je dalo osnove, da je kasneje tudi sama začela s poučevanjem petja. Od leta 2001 sodeluje z različnimi pianisti, kitaristi in z različnimi zasedbami ter nastopa v prestižnih ambientih, kjer se izvaja vrhunska glasba v živo. Še posebno rada nastopa v gledališčih. Njen repertoar obsega jazz, bossa nova in pop skladbe.
🔸 5.8. SARA BRADASCHIA – vokal, GABRIELE DELEPORINI – kitara: Sara Bradaschia prične svojo glasbeno po zaključku njene profesionalne kariere, kot atletinje. Preseli se v London, ker se vključi v pomembne glasbene kroge. Nastopa kot back vokalistka za glasbenike kot so Mario Biondi  in Tony Momrelle (Incognito). Leta 2019 nastopa v zasedbi britanskega reperja Stormzy na festivalu Glastonbury. Saro bo spremljal eden najbolj obetavnih jazz kitaristov v regiji Gabriele Deleporini.
🔸 12.8 SARA ROVERSI – vokal. TIZIANO BOLE – kitara: Sara Roversi, odlična pevka in je mnoga leta nastopala v različnih jazz zasedbah na najprestižnejših križarkah. Odlikuje se po toplini njenega glasu in kreativnih vokalnih improvizacijah.
🔸 19.8. MICHELA GRILLI ob spremljavi kitarista: Michela Grilli, pevka iz Italije, ki jemlje navdih iz »black music«. Leta 2014 ustanovi Amy Winehouse tribute band »Back to Amy«. Je članica zasedbe Canto Libero, ki izvaja pesmi Lucia Battistija s katero nastopa po najpomembnejših gledališčih. Njen repertoar obsegajo soul in R&B skladbe.
🔸 26.8: ELVIS ŠAHBAZ – kitara, ANA ŽERJAL – ples z ognjem: Koncert kitarista Elvisa Šahbaza je umetniško popotovanje skozi prostor in čas.Ob njegovih zvočnih zgodbah nam duša leti prek lastnih spominov, izkušenj in hrepenenj, žalosti in sreče… V njegovi glasbi ne gre iskati perfektnosti, pač pa zgolj čustva. A nenazadnje so le ta zares pomembna. Tokrat bo glasbeno popotovanje pospremila gostja Ana Žerjal,  ki bo nastop popestrila s plesom z ognjem.
Označite si datume v koledarju in nas spremljajte za več informacij o nastopajočih.😊
Naj bodo sobote, vključno s prihajajočo vse do konca avgusta rezervirane za izjemno glasbo na najlepšem trgu v mestu!