Spektakel leta! Urška in povodni mož, ujeta v ritme bobnov, klavirja in električne kitare – sodobna pravljica, ki nagovarja tako starejše kot mlajše občinstvo. Vrhunska glasba, odlična igralsko-pevska zasedba in spektakularna scenografija vas bodo ugrabili v skrivnostni svet, kjer lahko pričakujete nepričakovano. Muzikal Povodni mož je zgodba, o kateri se bo govorilo še dolgo po tem, ko bodo odrske luči ugasnile in ko bodo zadnji obiskovalci zapustili prizorišče.

Muzikal Povodni mož vas bo zabaval ob energičnem rocku in presunljivih baladah, ki jih je za muzikal uglasbila Neisha. Na odru vas bodo navduševali pevka Raiven v vlogi Urške, igralec in pevec Jure Kopušar v vlogi skrivnostnega PM-ja, raper Jose (iz dvojca Murat & Jose) v vlogi “Profesionalca”, ter še kopica drugih odličnih pevcev, igralcev, plesalcev. Pustite se navdušiti tudi spektakularni scenografiji ter vrhunskim glasbenikom, ki bodo zabrisali mejo med gledališko predstavo in rock koncertom.

Kdaj: sobota, 15.4. ob 20:00

Kje: Dvorana OŠ Koper (nasproti Bonifike)

Vstopnice lahko kupite na naslednji povezavi: https://www.mojekarte.si/si/povodni-moz-pop-rock-muzikal/vstopnice-1163173.html

Za več informacij kliknite tukaj.