Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora sporoča, da je čas za varno druženje na dogodkih v živo.

GIBONNI

10. september 2021, Titov trg

Gibonni je ime, ki je v svetu glasbe sinonim za dovršeno kvaliteto in vrhunske glasbene dosežke. Njegovi spektakularni koncerti ne pustijo ravnodušnega prav nikogar. V Kopru bo nastopil eksluzivno – in vrnil dogodke ljudem! Vedno znova navduši tako mlade kot starejše. Gibonni prepriča s svojo preprostostjo in ljudskim načinom izvajanja pesmi. Pevec se ponaša z mnogimi uspešnicami skozi glasbeno kariero, med katere spadajo tudi pesmi Mirakul, Libar, Tempera, Dvije duše, Žedam. Prepustite se glasbi in koncertnemu spektaklu ob zaključku poletja na slovenski obali, v idiličnem ambientu Titovega trga v Kopru. Število vstopnic je omejeno.

Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si.

 

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA
V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem (»open air«) in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.