Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-YU glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora sporoča, da je čas za varno druženje na dogodkih v živo.

JAN PLESTENJAK

24. julij 2021, Ukmarjev trg

Najuspešnejši slovenski glasbenik s svojim ekskluzivnim koncertom prihaja v Koper. Na edinstveni lokaciji Ukmarjevega trga, pod zvezdnatim nebom, boste slišali največje uspešnice, ki jih je na svoji dolgoletni glasbeni poti ustvaril Jan. Poletje, vonj po morju in Janovi nepozabni ritmi so recept za nepozabno poletno noč, ki je ne smete zamuditi.

Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si.

 

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA
V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem (»open air«) in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.