Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-YU glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora sporoča, da je čas za varno druženje na dogodkih v živo.

SENIDAH in RELJA POPOVIĆ

6. avgust 2021, Ukmarjev trg

Karizmatična Senidah je zagotovo vokalistka in performerka z eno najbolj unikatnih odrskih prezenc doma in v regiji. V sklopu največjega koncertnega dogajanja Restart Tour bo nastopila z uspešnicami, ki na Youtube-u dosegajo več kot 70 milijonov ogledov. Senidah po ambicioznem naskoku na domačo in regijsko glasbeno sceno, v svoji ustvarjalni rekreaciji niza hit za hitom ter osvaja mednarodno publiko zunaj območja naše bivše skupne države.

Ob bok pevki Senidah bo na veliki Restart Tour oder stopil tudi nekdanji član super popularne skupine Elitni odredi, trenutno pa eden najbolj vročih RnB – Hip Hop izvajalcev v regiji – srbski pevec Rejla Popović.

Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si.

 

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA
V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem (»open air«) in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.