Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-YU glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora sporoča, da je čas za varno druženje na dogodkih v živo.

TONY CETINSKI

7. avgust 2021, Ukmarjev trg

Koncert enega največjih hrvaških estradnikov je že sam po sebi enkratno doživetje, če pa se to odvije na poletno noč, na obali in pod zvezdnim nebom, pa gre za spektakel, ki ga ne smete zamuditi. Tonijevi oboževalci in oboževalke boste v koncertu tokrat uživali v idiličnem ambientu Ukmarjevega trga v Kopru. Za svojo zvesto publiko bo Toni odpel vse svoje največje hite – Kad bi dao bog, Blagom onom tko te ima, Čovjek od leda, Sve je s tobom napokon na mjestu, Tebe ne bih mijenjao, Morski vuk, seveda pa bomo priča tudi uspešnicam s Porinom nagrajenega zadnjega albuma “Opet si pobijedila”,  “Umirem 100 puta dnevno” in mnogim drugim.

Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si.

 

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA
V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem (»open air«) in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.