– Bracov pogled preprosto morate doživeti. Na srečanju z njim on stoji na odru in v tišini gleda v skupino ljudi pred seboj – daje svoj pogled. Nekateri obiskovalci srečanj pravijo, da njegov pogled v njih budi nekaj, kar začutijo kot odprtost in ustvarjalnost, globok mir in priložnost, da ponovno v polnosti doživijo življenje.

– Braco je na posebnem dogodku v okviru Organizacije Združenih narodov v New Yorku prejel posebno nagrado za mir – enako priznanje, ki ga je prejel že Dalaj Lama. Na dogodku so Braca predstavili kot poslanca miru.

– Braco je redno povabljen na nastope v različne kraje v Evropi, bil je v 40 mestih v ZDA, večkrat v Avstraliji. Svoj tihi pogled je podelil na mnogih kongresih v Švici, Avstriji, Italiji in Ameriki ter na srečanjih na Japonskem, v Indoneziji, Rusiji, Izraelu in drugih državah.

Na mednarodna srečanja z Bracovim pogledom prihajajo tudi zvezdniki, kot so Boris Novković, Donna Karan, Naomi Campbell in Andie MacDowell. A pri tem ga ne slišijo govoriti, temveč doživljajo lepoto njegovega tihega pogleda.
– Braco sebe ne vidi kot zdravilca, saj on ne odloča o tem, kdo bo prejel pomoč ter se ne osredotoča na reševanje določene težave posameznega obiskovalca. Preko svojega pogleda preprosto daje vsakemu možnost, da doživi to, kar prihaja skozi njega ter, kot mnogi doslej, doživi pozitivno spremembo v življenju.

– Braco je tukaj, da bi nam vsem, ne glede na nacionalnost, vero in barvo kože, ponudil možnost za nov začetek, upanje in pomoč na različnih področjih življenja.

– Nekateri opisujejo izkušnjo z Bracovim pogledom kot preprosto, polno ljubezni in kot nekaj, kar jih vedno znova obogati, povrne zaupanje v življenje, v njih prebudi notranji mir ter omogoči preobrazbo raznih življenjskih situacij na bolje.

Prosimo, upoštevajte, preden se udeležite: Srečanja z Bracovim pogledom so namenjena odraslim (18 let ali več), nosečnicam pa samo do konca tretjega meseca nosečnosti. Srečanja z Bracom niso nadomestilo za terapije, zdravljenje ali konzultacije z zdravnikom ter niso povezana z nobeno religijo

 

Vstopnina: 10€

Kontaktne informacije:

+386 (0)41 769 686 (Janko)

Uradna spletna stran: www.braco.me