Vabljeni na navdušujoč koncert mladih Vipavcev, skupine Jet Black Diamonds, ki so z udarnima singlama “Retro anorak” in “Še zadnjič” zasloveli po radijskih valovih, veljajo pa za ene od najobetavnejših novincev leta. Predstavili nam bodo svoj težko pričakovani EP prvenec z naslovom Večvredne romance.

Za ljubitelje glasbe, ki so navdušeni nad zvoki skupin MRFY, Koala Voice, Joker Out in podobnih, bo to nepozaben glasbeni dogodek. Mlada, stilsko neobremenjena rokenrol peterica Jet Black Diamonds je v letih ustvarjanja oblikovala lasten glasbeni izraz, ki je lani močno odmeval s prvim avtorskim singlom “Retro anorak”. Pesem je hitro osvojila srca lokalnega občinstva in se povzpela na vrhove lestvic, avgusta pa je postala najbolj predvajana skladba na Valu 202, kjer je bila izbrana za Popevko tedna.

Doživite svež in vznemirljiv zvok Jet Black Diamonds v živo! Pridružite se nam in doživite glasbeno vzdušje, ki ga ustvarjajo ti nadarjeni mladi glasbeniki. Ne zamudite te priložnosti za nepozabno glasbeno doživetje!

Povezava do pesmi “Retro anorak”

Celoten program Fantazime si lahko ogledate tukaj.