Pridružite se nam na glasbenem spektaklu s skupino Bepop, ki je zaznamovala slovensko glasbeno sceno kot prva skupina izbrana v licenčnem resničnostnem šovu Popstars leta 2002. Njihova glasbena pot se je začela s pesmijo “Moje sonce,” ki je nemudoma postala uspešnica in v poletju leta 2002 osvojila vse radijske postaje. Videospot zanjo so posneli na čudovitem hrvaškem otoku Krk.

Bepop, sestavljen iz petih nadarjenih članov – Tinkare Zorec (sedaj Fortuna), Alenke Husič, Simona Megliča, Ane Praznik in Nejca Erazma, je bil izbran med mnogimi predlogi oboževalcev v nagradni igri za izbiro imena. Čeprav so svojo dejavnost zaključili leta 2005, so se leta 2017 ponovno združili ob praznovanju 15. obletnice svojega nastanka. Septembra 2019 so svojo vrnitev potrdili uradno, zdaj pa delujejo kot Bepop Ladies dekleta.

Pridružite se nam in doživite izjemno glasbeno pot Bepop, ki še vedno sije z enako strastjo in energijo. Ne zamudite priložnosti za nostalgično popotovanje skozi njihove uspešnice ter odkrijte, zakaj so postali nepozaben del zgodovine slovenske glasbe. Vidimo se na koncertu!

Celoten program Fantazime si lahko ogledate tukaj.