Mednarodno priznana violinistka Anja Bukovec je v bogati karieri sodelovala z izjemnimi domačimi in tujimi glasbeniki in umetniki Janezom Matičičem, Urošem Lajovicem, Markom Letonjo, Antonom Nanutom, Janezom Lotričem, Borisom Cavazzo, skupino Terrafolk idr. Sodelovala je z mednarodno priznanimi glasbeniki En Shaom, Alanom Buribayevim, Timothyjem Redmondom in večkratnim dobitnikom nagrade BAFTA Christopherjem Gunningom ter z vrhunskimi svetovnimi pop izvajalci Die Fantastichen 4, Marlo Glen, Marquejem, Jeffom Healeyjem idr. Nastopila je na 5.celinah in za številne domače in evropske osebnosti, med drugim tudi za Njeno veličanstvo, britansko kraljico Elizabeto II. Anja Bukovec igra na violino Katharine Abbuehl.

🍂🍂🍂🍂🍂

Na klavirju bo nastopila izjemna pianistka, asist. dr. Ilonka Pucihar, profesorica klavirja, prejemnica študentske Prešernove nagrade, soavtorica mednarodno uspešne serije učbenikov za študij clavier in redna predavatejica na pianističnih in glasbenih delavnicah. Izpopolnjevala se je pri priznanih profesorjih; pri Primožu Lorenzu, Primožu Novšaku, Henryju W. Meyerju, Martinu Spangenbergu idr. Je članica tria Clavimerata, v različnih komornih zasedbah pa je nastopala širom Evrope.

🍂🍂🍂🍂🍂

▶ Vstopnina predprodaja: 7 EUR
▶ Na dan dogodka*: 12 EUR
* Člani Društva prijateljev glasbe Koper lahko kupijo vstopnice po 7 EUR tudi na dan dogodka.

Vstopnice po ekskluzivni predprodajni ceni lahko kupite preko Eventima.

Soorganizatorji festivala: Društvo prijateljev glasbe Koper, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Pokrajinski muzej Koper in Eventim. Medijski pokrovitelj festivala je Radio Koper.