Domača ekipa Samodajefešta (krajše SDJF) je nase opozorila že davnega 2002 s svojim prvim, takrat še malo manj resnim dogodkom, odprtim za javnost, a vse do danes rasla, se razvijala in v zavidljivih dveh desetletjih obstoja, nanizala izjemno število nepozabnih dogodkov v kombinaciji tako domačih kot tujih gostov.
Enajst članska zasedba koprčanov SDJF je svojo strast do plesnih ritmov nesebično razdajala skozi obdobje zadnjih 21. let. Z nami so plesali vsi, mladi, manj mladi pa tudi starejše generacije smo lahko tu pa tam opazili med našo publiko. Ne moremo mimo dogodkov v času Rumene Noči na Kardeljevi ploščadi (SDJF In The City) na katerem je plesalo preko 4000 obiskovalcev, pa kultnih dogodkov v nekdanji Arcadii na Bernardinu, kjer danes stoji igralni salon/casino in saveda serijal noči v nekoč največjem in najbolj znanem klubu regije, Ambasadi Gavioli.
Na Božič, 25.decembra, se bo Samodajefešta po resnično lepih in zrelih 21. letih obstoja, uradno poslovila in svoje oboževalce, prijatelje ter znance, še zadnjič razplesala na dogodku “THE LAST WALTZ”, ki ga pripravljajo v namenskem šotoru od olimpijskem bazenu Bonifika v Kopru.
VSTOPNICE / TICKETS: bit.ly/SDJF_21

Predprodaja: 21 € <<<<<<<
Na vratih: 28 €
S flajerjem 25€
Vstopnice so v prodaji v prodajni mreži www.mojekarte.si in na prodajnih mestih: www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html