Koncert Komornega zbora Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani v sklopu inavguracijskega festivala orgel koprske stolnice.
Projektna ekipa Orgle koprske stolnice je skupaj z Akademskim pevskim zborom Univerze na Primorskem in v so-organizaciji z župnijo Koper pripravila Inavguracijski festival z vrsto eminentnih dogodkov, na katerih se bodo oglasile orgle v najrazličnejših kombinacijah in barvah. Šesti, izredni koncert v tem ciklu bo zazvenel v torek, 21. decembra 2021, ob 19. uri.

Nastopajoči:
Komorni zbor Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani
-dirigent: Sebastjan Vrhovnik
Organisti:
– Nika Frelih, mentorica prof. Renata Bauer,
– Maja Milas, mentor prof. Mario Perestegi ,
– Matic Podobnik, -ll-
– Eva Grebenc Slanič, -ll-
– Medard Švigelj, -ll-
– Nikola Varžić. -ll-

Zaradi veljavnih ukrepov preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom SARS-CoV-2 in zagotavljanja varnosti udeležencev je število mest omejeno na 300 .
Vstop je prost (s predhodno rezervacijo in gratis vstopnico) do zapolnitve prostih mest.
V cilju omogočanja udeležbe vseh zainteresiranim prosimo za odgovorne rezervacije in vestno sporočanje morebitnih odpovedi rezervacij.
Rezervacija brezplačnih vstopnic je možna tudi preko SMS sporočila na tel. št.: +386 71 300 488 z navedbo imena in priimka ter želenega števila vstopnic, zaželena pa je tudi navedba vašega e-poštnega naslova.
Prevzem rezerviranih vstopnic je možen najkasneje 15 minut pred koncertom pred glavnim vhodom v stolnico, kasneje bodo morebitne preostale vstopnice razdeljene zainteresiranim.
Obvezno je izpolnjevanje PCT pogoja, predložitev osebnega dokumenta in nošenje zaščitne maske.

Lepo vabljeni!

Več informacij o inavguracijskem festivalu na: https://orglekoper.si/