SPOT svetovanje Obalno-kraške regije vas, v sodelovanju z zunanjim izvajalcem Zavod Primorske Podjetnice, vabi na dogodek »Izmenjave dobrih praks podjetnic Obalno-kraške regije«, katerega rdeča nit bo »Stopi iz cone udobja v cono prepoznavnosti«.
Na dogodku se bomo spoznavali in mrežili, z namenom povezovanja, izmenjave in prenosa dobrih praks. Za vas smo pripravili izobraževalne aktivnosti, aktivnostih v skupinah, ki bodo povečale vašo kreativnost, izboljšale komunikacijske veščine ter vas povezale v skupno celico, ki bo odporna proti vsem virusom.

Prijave sprejemajo do 10. 06. 2020 oziroma do zasedbe mest na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTkdE8jKGLvgdCGKjftCQn5l58gjEM0O7KNjbAXwbxNgmVXg/viewform.
Dodatne informacije lahko pridobite po telefonu na številki: 05 66 37582 ali 05 6625834 ter e-pošti: spot.obalnokraske@gmail.com. Število mest je omejeno, zato s prijavo pohitite. Prednost bodo imele podjetnice iz Obalno-kraške regije.

Izkoristite priložnost, da vas spoznajo še pred dogodkom, s pomočjo objave na spletni strani zunanjega izvajalca Zavoda Primorske Podjetnice: https://primorskepodjetnice.si. V kolikor želite predhodno objavo, to označite v prijavnici.

Udeleženci dogodka morajo upoštevati vse ukrepe Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) po navodilih izvajalca dogodka za preprečevanjem širjenja bolezni COVID-19 v R Sloveniji.

Ljudje smo socialna bitja, katerih osnovna potreba je potreba po druženju in spoznavanju novega, zato smo prepričani, da bomo z ustreznim ravnanjem vsakega posameznika dogodek izvedli tako, da se bomo vsi počutili varno in prijetno.