Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, PiNA ter Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Območna izpostava Koper v drugi polovici aprila nadaljujejo z izobraževanji z različnih področij. Njihov namen je nevladnim organizacijam ponuditi podporno okolje za izboljšanje svoje dejavnosti, obogatitev njihovih članov z novimi znanji in vsebinami ter jim pomagati pri prilagajanju njihovega delovanja na digitalnem področju.

Izobraževanja so osnovana kot zaključene celote, ki se medsebojno vsebinsko dopolnjujejo, vsi zainteresirani pa se jih lahko udeležijo tudi posamično, glede na potrebe in želje posamezne nevladne organizacije.

Tema: Organizacija dogodkov
Namen izobraževanja:
na delavnici boste spoznali specifike organizacije manjšega in velikega dogodka, katere zakonske okvire moramo upoštevati in kako najbolj učinkovito promoviramo dogodek. Predvsem pa kako smiselno načrtujemo izvedbo dogodka.

PRIJAVA obvezna na spletnem obrazcu, ki ga dobite TUKAJ, do torka, 27. 4. 2021.
Izvedba izobraževanja: spletna platforma ZOOM – povezava bo posredovana udeležencem na dan dogodka.

Predavatelji: Borut Jerman, Mario Benkoč, Darja Oražem – PiNA
O predavateljih:
Borut Jerman, podpredsednik in koordinator strokovnega dela na PiNI, ima petnajstletne izkušnje na področju načrtovanja, prijavljanja in izvajanja projektov in dogodkov.
Darja Oražem je vodja komuniciranja PiNE, ki ima za seboj številna leta organizacije tako manjših kot tudi večjih in zahtevnejših dogodkov za različne ciljne javnosti. Na delavnici vam bo predstavila komunikacijsko oziroma promocijsko plat organizacije dogodka in vas opremila z znanji za uspešno izvedbo tako na spletu kot tudi v živo.
Mario Benkoč, pravnik in projektni vodja na PiNI, ima večletne izkušnje z organizacijo, prijavljanjem in izvajanjem dogodkov v živo in preko spleta. Na delavnici bo osvetlil pravne in logistične vidike organizacije dogodka.

Celoten program izobraževanj.

Več informacij glede vseh izobraževanj lahko dobite na: kultura@visitkoper.siinfo@sticisce-iskra.si in oi.koper@jskd.si.