Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, PiNA ter Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Območna izpostava Koper v drugi polovici aprila nadaljujejo z izobraževanji z različnih področij. Njihov namen je nevladnim organizacijam ponuditi podporno okolje za izboljšanje svoje dejavnosti, obogatitev njihovih članov z novimi znanji in vsebinami ter jim pomagati pri prilagajanju njihovega delovanja na digitalnem področju.

Izobraževanja so osnovana kot zaključene celote, ki se medsebojno vsebinsko dopolnjujejo, vsi zainteresirani pa se jih lahko udeležijo tudi posamično, glede na potrebe in želje posamezne nevladne organizacije.

Tema izobraževanja: DRUŽBENA OMREŽJA ZA NVO: VSE, KAR MORATE VEDETI ZA USPEŠEN ZAČETEK
Namen izobraževanja: na delavnici se bomo posvetili osnovam različnih družbenih omrežij (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok), različnim načinom njihove uporabe in dobrim praksam prenosa sporočil v svet družbenih omrežij. Ta so namreč nepogrešljivi del našega vsakdana in pomembno orodje za komuniciranje, saj nam omogočajo, da našim podpornikom oz. podpornicam predstavimo naše delo in vrednote ter dosežemo različne ciljne skupine.
Delavnica je namenjena predstavnikom in predstavnicam NVO, ki jih zanimajo osnove komuniciranja na družbenih omrežjih, a ne vedo, kje začeti.

PRIJAVA: obvezna na spletnem obrazcu, ki ga dobite TUKAJ, do srede 12. 5. 2021.
Izvedba izobraževanja: spletna platforma ZOOM, v kolikor bodo razmere dopuščale tudi v živo.

Predavateljica: Darja Oražem – PiNA
O predavateljici: Darja Oražem je vodja komuniciranja PiNE, ki je svoje izkušnje na področju upravljanja družbenih omrežij pridobivala najprej z delom za različne naročnike, pozneje pa na PiNI, kjer dela še danes in s pomočjo družbenih omrežij izvaja številne uspešne dogodke, projekte in kampanje.

Celoten program izoraževanj.

Več informacij glede vseh izobraževanj lahko dobite na: kultura@visitkoper.siinfo@sticisce-iskra.si in oi.koper@jskd.si.