Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, PiNA ter Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Območna izpostava Koper v drugi polovici aprila nadaljujejo z izobraževanji z različnih področij. Njihov namen je nevladnim organizacijam ponuditi podporno okolje za izboljšanje svoje dejavnosti, obogatitev njihovih članov z novimi znanji in vsebinami ter jim pomagati pri prilagajanju njihovega delovanja na digitalnem področju.

Izobraževanja so osnovana kot zaključene celote, ki se medsebojno vsebinsko dopolnjujejo, vsi zainteresirani pa se jih lahko udeležijo tudi posamično, glede na potrebe in želje posamezne nevladne organizacije.

Tema izobraževanja: RAZPISI IN KULTURA ŠIRŠE – Erasmus+ in kultura
Namen izobraževanja:
na delavnici boste pridobili osnovne informacije o novem programu Erasmus+ in simulacijo izpolnjevanja prijave za KU2, strateška partnerstva.

PRIJAVA je obvezna na spletnem obrazcu, ki ga dobite TUKAJ, do srede, 21. 4. 2021.
Izvedba izobraževanja: spletna platforma ZOOM – povezava bo posredovana udeležencem na dan dogodka.

Predavateljica: Kaja Cunk – PiNA
O predavateljici: je strokovna sodelavka Pine z desetletnimi izkušnjami na področju prijave, vodenja in spremljanja projektov programa Erasmus+.

Celoten program izobraževanj.

Več informacij glede vseh izobraževanj lahko dobite na: kultura@visitkoper.siinfo@sticisce-iskra.si in oi.koper@jskd.si.