Pripnite si varnostne pasove, odpnite jih, pojdite ven iz avtomobila in pridite v CMK. Ne zdaj, ampak v soboto, 14. oktobra po 20.30.
Ogrel nas bo Listening Circuits, tj. lokalni član Tarik Haskić, zašvicali pa bomo ob švicarskem triu Omni Selassi, ki smo jih ujeli na evropski turneji.
✝️ OMNI SELASSI (kraut/psych/noise/pop) ✝️
Ali povedano drugače: Nekoč je bilo in nekdo se je vedno pretvarjal, kot da bi bilo. Dokler na koncu, ko so bobni kolapsirali vase, nekoliko čudne palice, ki sploh niso delovale in naprave za hrup in kitare in manjša potegavščina, z glasom, ki je vselej zakrival hihitanje.
Kar smetišče, ta bend – predstavljajte si premajhen avto, pes se le mora nekam usest in še milijontič nekaj razpade na kose, telefonirati moraš v Teksas, da dobiš rezervni del, jebemusunce, ali pa pogledat, če se kaj skriva v kakšni luknji. Ja, in potem je tu šnopc, ja in potem je tu spor in glasba neizpolnjenih sanj. Mogoče je biti v iskanju nečesa vse do konca, skozi to sranje od življenja in najbrž raje skupaj, v tem krivem trikotniku. Globoko v noč se vsi ponovno razumejo in ponesreči iznajdejo čudovit jezik, zloženi na fotelju v najbolj oddaljenem podstrešju ali tovornjaku brez oken. In pes, ki ščije prebavljen koktejl različnih substanc na najlepšem kraju.
🔌 LISTENING CIRCUITS 🔌
Več informacij o Listening Circuits sledi v prihodnjih dneh.
Do takrat si lahko ogledate in poslušate njegove stvaritve na socialnih omrežjih.
🚪 VSTOPNINA 🚪
mladi do vključno 30. leta: 5€
ostali: 8€