Vstopnina: 4 evre v predprodaji, 5 evrov na dan dogodka.

RAIVEN

Skladbe s prvenca Magenta in EP-ja REM dobijo novo dimenzijo v polakustični oz. polelektrični različici, kjer zvok ustvarjajo harfa in godala.
Čisto novo dimenzijo ob zvokih godal in harfe dobijo tudi tiste skladbe, ki so že usidrane v spomin poslušalcev. Ekstravaganca minimalizma.

Predskupina
ROSPPIK

Ema Zucca in Žiga Čopi sta z skupnim muziciranjem začela v prvem letniku umetniške gimnazije v Kopru. Najprej sta začela z nastopi na različnih šolskih prireditvah s skladbami tujih izvajalcev, kasneje sta se zaradi pozitivnega odziva poslušalcev odločila, da se povežeta v »duo Rosppik«. Začela sta z skladanjem avtorskih skladb. V sodelovanju z Gabrom Radojevičem sta posnela svojo prvo skladbo, ki je prejela pozitiven odziv ne le doma, temveč tudi v tujini, saj ju je takoj po objavi skladbe kontaktiralo angleško podjetje mikrofona s katerim sta skladbo posnela, ter ju povabilo na intervju in snemanje novih avtorskih skladb v njihov studio. Sodelovala sta tudi na raznih dogodkih in prireditvah kot so Zvoki Istre, dobrodelni koncert- Palčica Pomagalčica, Srečanje primorskih podjetnic ter na raznih privatnih dogodkih.