V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja.

Po nekajmesečnem premoru zaradi zdravstvenih izrednih razmer nadaljujemo z izobraževanji.

Ta bodo potekala ob sredah oziroma četrtkih, in sicer od 18.00 do 19.30.

PRIJAVA:
Izobraževanja bodo potekala preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanja in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavo za spremljanje spletnega izobraževanja vam bomo poslali na elektronski naslov, dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanjih je brezplačna.

Na prvo predavanje, ki bo v četrtek, 11. 3. 2021, ob 18.00, se prijavite preko obrazca na povezavi https://forms.gle/YACW1LfiTRncpKe17.

Tema: Pomen vključevanja turističnih ponudnikov v postopke pridobitve okoljskih/trajnostnih znakov ter v Zeleno shemo slovenskega turizma.

Predavateljica: Astrid Prašnikar.

Za vsa dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo.

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta.

Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.