V predvolilnem obdobju bomo v sredo, 30. marca, ob 19. uri na velikem odru gledališča gostili predstavnike političnih strank, ki imajo po javnomnenjskih raziskavah možnost za vstop v državni zbor.
Prisotnost so nam potrdili Matej Vatovec (Levica), Meira Hot (SD),Silvano Radin (SDS), Sandi Čurin (LMŠ), Jaka Klajderič (SAB), Danijel Bešič Loredan (Gibanje Svoboda), Gregor Perič (gibanje Povežimo Slovenijo) in Anton Harej (NSi).
Gostitelj večera je urednik Tomaž Perovič. Za glasbo bo poskrbela skupina Tomija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci. V drugem delu večera gostimo prim. mag. Dorjana Marušiča, direktorico gledališča Katjo Pegan in direktorja Vina Koper Boruta Fakina, s katerimi bomo ocenili izjave, obljube in sporočila politikov.
Vstopnico lahko rezervirate najpozneje do srede, 30. marca do 12.00 ure na telefonski številki 05 663 43 80 (vsak delovnik med 10. in 12. uro, torek in četrtek pa tudi med 15. in 17. uro), po elektronski pošti info@gledalisce-koper.si, ali jo vplačate na večer dogodka pri gledališki blagajni.
Nakup vstopnic je možen tudi na povezavi:
https://gledalisce-koper.kupikarto.si
Vsem obiskovalcem je na voljo tudi brezplačen prevoz z Artbusom, ki odpelje s piranske avtobusne postaje v sredo ob 18. uri in se po predhodni najavi ustavi na vseh lokalnih postajališčih. Prijave sprejemamo na elektronski naslov maona@maona.si in telefonsko številko 031 630 680.
Po dogodku vas vabimo na pokušino vin pod pokroviteljstvom Vinakoper d.o.o.