Pogrešamo humor, bistre in jasne misli ter dobro glasbo.

V četrtek, 27. januarja ob 20.00 bodo na velikem odru Gledališča Koper Ksenija Benedetti, Boris Cavazza in Aleksander Zadel poskrbeli za to. Z njimi se bomo pogovarjali o tem, kako se znajdejo v življenju, zaznamovanem s pandemijo, novimi pravili obnašanja in starimi, a vedno bolj zaostrenimi političnimi prepiri.

Za humor skrbi tokrat stand up komik Klemen Bučan, za glasbo pa ansambel Tonija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci.

Na koncu nam bo Igor Štamulak povedal še, kako se počuti po dobri uri gledališke predstave, v kateri se nad njim duševno in telesno izživljata njegova soigralca. Gostitelj večera bo Tomaž Perovič. Dogodek je plod sodelovanja med Gledališčem Koper in časnikom Obala plus.

Medijski pokrovitelj je Radio Capris.

Vstopnice lahko rezervirate do četrtka, 27. januarja 2022, do 12.00 po telefonu +386 (0)5 6624280, elektronski pošti info@gledalisce-koper.si ali jo kupite na večer dogodka pri gledališki blagajni.

Za vse obiskovalce bo organiziran tudi prevoz z Art busom, ki odpelje s piranske avtobusne postaje v četrtek ob 19.00 in se po predhodni najavi ustavi na vseh lokalnih postajališčih. Prijave sprejemamo na elektronski naslov maona@maona.si in telefonsko številko +386 (0)31 630 680.