Vabimo vas na pogovor  z znanim komikom, voditeljem, pisateljem in glasbenikom  Juretom Godlerjem, ki bo v torek, 30. novembra 2021, ob 18. uri v Hiši kulture v Sv. Antonu.

Pogovor bo vodil Gregor Zalokar.

Potem, ko sta v lanskem hitu Casino Banale Spencer S. Spencer in Filip Novak, najboljša med najslabšimi vohuni, rešila slovensko gospodarstvo pred lovkami domače politike in balkanske mafije, se antijunaka to jesen vračata v novem romanu Jureta Godlerja – Vohun, ki me je okužil. ‘Tour de force’, ki se začne v Ljubljani, nadaljuje v Avstriji in Veliki Britaniji ter konča sredi italijanske ‘dolce vite’, je verjetno avtorjev največji literarni dosežek do sedaj.

JURE GODLER, rojen leta 1984 v Brežicah, je vsestranski glasbeni, televizijski, gledališki in spletni ustvarjalec, mojster komedije, pisatelj, intelektualec in sodobno utelešenje klasičnega gospoda. Je dobitnik več prestižnih medijskih nagrad.

Vstop bo brezplačen, naprodaj bodo tudi avtorjeve knjige, ki so izšle pri založbi Primus.

Dogodek, ki sodi v sklop prireditev  Vse knjige vodijo v vas – Iz oči v oči z nagrajenci je del projekta literarne prireditve, ki ga sofinancira  Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Prireditev bo potekala v skladu s priporočili NIJZ ter upoštevajoč PCT – pogoj.