Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-YU glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora sporoča, da je čas za varno druženje na dogodkih v živo.

LUKA BASI

23. julij 2021, Ukmarjev trg

Luka Basi je trenutno eden najbolj vročih slovenskih glasbenih izvajalcev, ki polni plesišča in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Na velikem odru RESTART turneje v Kopru, v idiličnem ambientu Ukmarjevega trga, bo nastopil s spremljevalnim bendom in ogrel publiko s koncertom in svojimi najlepšimi glasbenimi hiti. Sonce, morje in zvoki romantičnih Lukovih ritmov so več kot odlična kombinacija za poletne dni.

Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si.

 

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA
V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem (»open air«) in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.