Da nismo vsi rojeni za podjetnika ter da se na naši podjetniški poti vedno kaj novega naučimo, nama bosta povedala podjetnika Simon in Vojka. Oba sta inovativna podjetnika z različnimi izkušnjami, njuna pot pa se je prekrižala na Inkubatorju Sežana, kjer se je Simon udeležil Podjetniške šole, Vojka pa je tam podjetniška svetovalka in predavateljica. Simon je sam razvil novo kolekcijo šamponov in balzamov (tisti ki so jih testirali so navdušeni), Vojka pa je med drugim ustvarila čarobni svet turistične ponudbe na Krasu. Kako sta razvijala svoje podjetniške produkte, kako je potekalo njuno sodelovaje in še mnogo več boste izvedeli na pogovoru, ki ga bo vodil direktor Inkubatorja Sežana, Dorijan Maršič.

 

Video prenos v živo si bo možno ogledati preko Facebook strani Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper, Inkubator Sežana in Simeona.eu.

Organizatorji: Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, Zveza kulturnih društev Mestne občine Koper, JSKD območna izpostava Koper in Inkubator Sežana.