MUSIC SOULFOOD 

Naslov koncerta “Music SoulFood’’ zajema slovenske skladbe Družinskega ansambla za prosperiranje poezije in glasbe PAPIR, katerega je Maja članica že 10 let, tako kot priredbe soul/rnb/jazz pesmi, ki so nastale vse tam od 60-tih pa vse do danes, skupaj z Majinimi lastnimi avtorskimi komadi. “Music SoulFood” je točno to, kar izdaja že ime samo, hrana za dušo.

Koncert vas bo popeljal v svet, kjer boste lahko za trenutek pozabili na vsakodnevne skrbi in se popolnoma prepustili Majinemu čutnemu vokalu ter vrhunski glasbeni spremljavi. Majina močna odrska prezenca ter njen  ‘’črnski” soul glas vas bo čisto prevzel in napolnil z energijo, njeni iskreni ter ranljivi nastopi pa bodo vašo dušo pomladili, navdihnili in jo nahranili z nepozabnimi občutki. Glasba je nenazadnje jezik občutkov in strasti, česar na koncertu “Music SoulFood” zagotovo ne bo manjkalo.

 

Zasedbo sestavlja 5 članska ekipa:

Maja Keuc – vokal

Vid Turica – kitara/Bas

Filip Vadnu – kitara

Žan Hauptman – klaviature

Karlo Petrovič – bobni

 

Video prenos v živo si bo možno ogledati preko Facebook strani Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper ter Radio Koper.

Organizatorji: Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, Zveza kulturnih društev Mestne občine Koper, JSKD območna izpostava Koper