Društvo Pristan – univerza za tretje življenjsko obdobje Koper vas 8. aprila 2021, med 15.00 in 16.30, vabi na brezplačno spletno delavnico, kjer se boste naučili uporabljati družabno omrežje Facebook.

Kratka vsebina: bolje boste spoznali družabno omrežja Facebook, ki omogoča uporabnikom, da se povežejo na eno ali več omrežij (kot so npr. društvo, telovadna skupina, zemljepisno območje…) in tako lažje komunicirajo z ostalimi ljudmi iz istega omrežja. Delavnica je brezplačna.

Delavnice se lahko udeležijo odrasli 55+ z osnovnim predznanjem računalništva, prenosnim računalnikom ali tablico ter pametnim telefonom.

Prijave zbirajo do 6. 4. 2021 na elektronski naslov: drustvopristan@gmail.com.

Srečanje bo potekalo preko aplikacije Zoom. Če je ne znate uporabljati ali imate težave, se lahko za telefonske konzultacije obrnete na Središče za samostojno učenje na Ljudski univerzi Koper na tel. štev.: 05 612 80 17.

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonski številki: 041 405 808 (Gabrijela Dolinšek) in 041 222 796 (Mojca Brank).

Izobraževanje poteka v okviru razpisa Spodbude za čezsektorske akcije: Dolgoživa družba, ki ga (so)financira Stičišče NVO Istre in Krasa – Iskra. Kot partnerji bodo v projektu sodelovali: Društvo palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, Intesa Sanpaolo Bank D.D. in Ljudska univerza Koper.