V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja.

PRIJAVA
Izobraževanje bo potekalo preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanja in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavo za spremljanje spletnega izobraževanja boste prejeli na elektronski naslov dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanju je brezplačna.

Na predavanje, ki bo v torek, 6. 4. 2021, ob 18.00 uri, se prijavite preko obrazca na povezavi: https://forms.gle/oCudT5RfRcqiwY549.

Tema: Kaj je covid-19 spremenil?
Predava: Dimitrij Piciga

Za vsa dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo.

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta.
Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.