V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokratna gostja Zarja Fišter.

V prvem delu bo Zarja na splošno predstavila vedsko astrologijo:

Vedska (indijska) astrologija daje vpogled v ljubezenske težave in bolezni, izgube ter vse tiste resnice, ki so bile vedno tukaj, a smo jih le slutili.

Starodavna astrologija vedskih rišijev pomaga, da:

  • si osvetlite življenjsko pot,
  • postanete poznavalci življenja,
  • izberete, kar želite zase.


V drugem delu pa se bo dotaknila Sadhesatija:

Je Saturnov “prehod” (tranzit) naše rojstne oziroma natalne Lune, ki se ponovi vsakih cca. 22 let od prvega Sadhesatija, ki smo ga imeli ali bili v njem rojeni.
V tem času se običajno srečamo s težavami, čustvenimi stiskami, slabšim zdravjem, materialnimi težavami, izgubami dragih oseb, stvari ali ugodnosti… Vsak med nami to obdobje doživi na sebi lasten način, ki je v skladu z življenjsko zgodbo, katera je individualna.
Sadhesati vsekakor od nas pričakuje gledišče, da je vse, kar se nam dogaja, zgolj in samo izkušnja. Ni krivcev, ni krivic in vedno ter ob vsaki priložnosti smo na pravem mestu ob pravem času. Vse, kar se dogaja, je pravilno.

Vsem, ki se boste udeležili predavanja, vam bo Zarja preračunala Sadhesati. Vse informacije boste prejeli v pisni obliki na vaš elektronski naslov.

Zarja Fišter

Že od nekdaj so jo zanimale znanost in vede, katere so bistrile njen um. Mistično in okultno ji je “dišalo”, toda bolj je zaupala stvarem, katere je lahko otipala, videla ali kakorkoli drugače matematično dokazala. Zahodna astrologija je ni nikoli zanimala. Kot najstnica je rada prebirala horoskop, toda vedno ji nekaj “ni šlo skupaj”. In tako je januarja 2005 ”po naključju” naletela na indijsko astrologijo – Jyotish.
Srečala se je z dejstvom, kako neverjetno dodelan je Vedski sistem astrologije ter prepoznala resnico, da vse “naše” astrologije sicer tudi držijo, toda mogoče le nekoliko bolj površinsko. Več o Zarji in njenem delu na povezavi: https://www.astrojyotish.eu/zarja

Prispevek 10 eur, plačilo preko TRR Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino, imate dogodek vštet v ceno).
Predavanje bo potekalo preko spleta, zaprte fb skupine. Začetek ob 18.30 uri.
Prijave obvezne do sobote, 17. 4., do 12.00 ure na centerdih@gmail.com. Po prejetju plačila boste preko maila prejeli link do zaprte fb skupine Dih online joga, meditacija, predavanja, kjer bo potekalo predavanje.