Vsako soboto vse do konca aprila se v zaprti fb skupini Centra Diha, kjer zaradi ukrepov že 4 mesece vadijo jogo, meditirajo, se spodbujajo.
Njihov osmi gost je človek velikega srca in trdnih načel, ki iz nič ustvari obilje. V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO je tokratni gost Rajko Bošnjak.

Rajko vam bo predstavil svojo pot joge, njegove vrednote, po katerih živi, in svojo povezavo z inteligenco Narave. Predstavil vam bo soustvarjanje življenja v tako imenovanem NOVEM SVETU.
To je svetu, kjer se v ponotranjenosti, čutenju in srčnosti posamezne duše združujejo, povezujejo s skupno vizijo o pravičnem, sočutnem, spoštljivem delovanju do sebe, med seboj, v odnosu z zunanjim okoljem.

Predstavil bo svoje delo z mladimi pri ustvarjanju šolskih vrtov, pri ustvarjanju posestev, pri soustvarjanju doma večih družin in seveda tudi šole za življenje.

Temelji o katerih bo govoril:

  • Izpopolnjevanje življenjskega okolja
  • Povezava z inteligenco Narave
  • Povezovanje s starimi znanji na Slovenskem
  • Ekološki pristop
  • Samooskrba (hrana, energija…)
  • Predajanje znanj tem in prihajajočim rodovom
  • Druženje, pozitivna naravnanost in izmenjava znanj

Zadnji del bo namenjen vprašanjem udeležencev, zato dobrodošli, da podelite svojega.

Rajko Bošnjak
35 let ravnatelj in pomočnik ravnatelja v javnem srednješolskem zavodu, sedaj ravnatelj v waldorfski osnovni šoli v Žalcu in učitelj na srednji strokovni šoli, predvsem pa oseba, ki trdno stoji na svojih nogah, misli s svojo glavo in s srcem vodi mlade generacije. Tesno je povezan z Naravo in mlade vodi pri soustvarjanju šolskih vrtov in pri nastajanju posestev. Pri svojem delu se vsakodnevno intuitivno odloča, pri čemer jasno postavlja meje ter uči samodiscipline in odgovornosti, ki sta pogoj za svobodo. 40 let zavestno skrbi za svoje zdravje, odlikujeta ga samodisciplina in širina. Rajko je oseba z velikim srcem.

Prispevek 10 eur, plačilo preko TRR Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino, imate dogodek vštet v ceno).
Delavnica bo potekalo preko spleta, zaprte fb skupine. Začetek ob 19.00 uri.
Prijave obvezne do nedelje, 21. 3., do 12.00 ure na centerdih@gmail.com. Po prejetju plačila boste preko maila prejeli link do zaprte fb skupine Dih online joga, meditacija, predavanja, kjer bo potekalo predavanje.