V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokratni gost vrtnar Aljaž Plankl.

  • Na predavanju vam bo Aljaž predstavil metodo Vrt BREZ prekopavanja, ki jo pri svojemu vrtnarjenju uporablja že več kot 10 let.
  • Izvedeli boste, kaj so glavni razlogi za tak način vrtnarjenja in kateri so osnovni temelji za uspešno in učinkovito vrtnarjenje.
  • Bistvo metode Vrt BREZ prekopavanja je v negi tal oziroma življenja v tleh. Da bodo rastline dobro rastle, moramo namreč na vrtu najprej “vzgajati” zemljo in življenje, ki se v njej nahaja.
  • Spomladanska priprava tal na vrtu je trenutno zelo aktualna in dobro je vedeti, kako to narediti čim bolj naravno in v skladu z naravnimi vzorci.

Dobrodošli vsi ljubitelji vrtnarjenja, ki že delujete na naraven način ali si to želite. Zadnji del bo namenjen vprašanjem. Aljaž bo z veseljem delil njegove bogate vrtnarske izkušnje.

Aljaž Plankl

Aljaž Plankl je človek narave. Je strasten vrtnar in že od samega začetka prakticira celostni sonaravni pristop k vrtnarjenju, saj je v ta svet vstopil ravno zaradi velike strasti do zemlje in rastlin. Je skrbnik spletne platforme Vrt BREZ prekopavanja in  mentor v Akademiji vrtnarjenja, kjer s preverjenim sistemom vrtnarjenja pomaga vrtnarjem poenostaviti, olajšati in izboljšati delo na vrtu. Več o Aljaževem delu si lahko preberete na https://vrtbrezprekopavanja.si/.

Prispevek 10 eur, plačilo preko TRR Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino, imate dogodek vštet v ceno).
Predavanje bo potekalo preko spleta, zaprte fb skupine. Začetek ob 19.00 uri (trajanje cca. 90 min).
Prijave obvezne do nedelje, 28. 3., do 12.00 ure na centerdih@gmail.com. Po prejetju plačila boste preko maila prejeli link do zaprte fb skupine Dih online joga, meditacija, predavanja, kjer bo potekalo predavanje.