ŠtartUP je dogodek Univerze na Primorskem, kjer se združijo aktivnosti, ki jih ponuja univerza ter lokalne in regionalne organizacije.

Spoznavni dogodek je namenjen vsem študentom UP, torej tako brucem kot obstoječim študentom vseh stopenj in letnikov. Na dogodku se bruci in brucke povežejo med seboj in spoznajo s starejšimi študenti. Poseben pečat medsebojnega povezovanja je mreženje s strokovnimi in pedagoškimi sodelavci univerze.

Lokacija omogoča neizmerne možnosti poležavanja na soncu zato imejte s sabo kakšno piknik odejo ali kopalno brisačo. Za kosilo je poskrbljeno. Ker podpiramo “Zero Waste”  spodbujamo, da prinesete s sabo steklenice za vodo (saj bodo na voljo pitniki Rižanskega vodovoda za hidracijo) in posodo za kosilo. 

Na dogodku se bo predstavilo tudi več kot 40 lokalnih organizacij, društev, zavodov, podjetij, ki so pripravili zabavne aktivnosti skozi katere bodo obiskovalcem bližje predstavili svoje delovanje in možnosti vključevanja ter sodelovanja tekom študijskega leta.

ŠportUP (uradna rekreacija študentov UP) bo poskrbel za športne aktivnosti – badminton, “štrbunk”, zorbing.

 

Obiskovalci boste lahko na stojnicah zbirali žige na kartončku, ki ga prejmete ob registraciji na dogodku. Zadostno število žigov vam prinese praktično promocijsko darilo.

*Dogodek je odprt tudi za širšo javnost. V tem primeru prosimo zainteresirane, da izpolnite ta prijavni obrazec: https://forms.office.com/e/cDHW0ghSvT

REGISTRACIJA NA DAN DOGODKA

Na dogodka se vsi prijavljeni oglasite na registracijskem pultu, kjer boste prejeli:

  • zapestnico #OdpriUP| #OpenUP (barve zapestnic so ločene po fakultetah – za študente);
  • majico OpenUP (samo za novovpisane študente, prevzem je možen izključno na dogodku ŠtartUP, ob registraciji);
  • kartonček za zbiranje žigov (prejmejo vsi obiskovalci)