Vabljeni na zadnje predavanje jesenskega cikla, ki bo v četrtek, 9. decembra 2021 ob 18. uri. Predavanje bo potekalo preko spleta.

Začnite ustvarjati takšno življenje, kot si ga želite. Če vsak dan mislimo in čutimo enako, to pomeni, da se v naših življenjih ne dogaja nič novega. Naša čustva in občutki pa so končni produkti neke pretekle izkušnje in če ne zmoremo misliti ali čutiti nič novega, potem ves čas ostajamo v preteklosti.  In če so naše misli povezane z našo usodo, z našo prihodnostjo, in kadar mislimo isto, kot čutimo, potem ves čas ustvarjamo samo še več preteklosti. In to nezavedno počnemo leta in leta – in ta cikel misliti-čutiti, čutiti-misliti začne ustvarjati našo realnost – kdo dejansko smo. Če želite izvedeti, kako lahko začnete ustvarjati takšno življenje, kot si ga resnično želite, se nam pridružite na predavanju.

Predavanje bo vodil Urban Urbanc, avtor, predavatelj in svetovalec za medsebojne odnose ter avtentičen način življenja. S svojim delom ljudem ponuja edinstven pristop pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med človekovim fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem.

To namreč ljudem pomaga, da postanejo v življenju ter v odnosih bolj samozavestni; da izboljšajo svoj partnerski odnos; da presežejo stare vzorce in prepričanja, ki jih zaustavljajo in preprečujejo, da bi postali najboljša verzija sebe.

Cena predavanja je 8 €.
Obvezna je prijava na obrazcu: JESENSKI CIKEL PREDAVANJ 2021 (google.com)

Informacije: tel.:+386 (0)590 47 121, gsm: +386 (0)51 458 410 ali info@sredisce-rotunda.si