Tudi konec tedna, ki je pred nami, bodo popestrila Šelestenja. V četrtek bo prek spletnega prenosa v živo nastopil Adi Smolar, v petek pa nas čaka komični večer Gorenjski poker z Rokom Bohincem, Rokom Škrlepom, Nejcem Šmitom in Sašo Staretom.

Ta četrtek, 5. novembra, ob 19.30 v sklopu cikla Šelestenja napovedujemo nastop legende slovenske kantavtorske glasbe Adija Smolarja. Ta koroški glasbenik, ki je v svoji glasbeni karieri prejel številne nagrade, tako s strani poslušalcev kot strokovne javnosti, nam bo na kritičen, razmišljujoč, vendar zelo hudomušen način, predstavil svoje zdaj že skoraj ponarodele pesmi.
Vabljeni k ogledu spletnega prenosa akustičnega koncerta, na katerem bo Adi vnovič dokazal, da zna tudi o resnih temah peti na šaljiv način. Dobimo se v četrtek, 5. novembra, ob 19.30 na Facebook straneh Visit Koper, eKoper, Radio Koper, Center mladih Koper in JSKD Izola in Koper.  

V petek, 6. novembra, pa se boste v družbi Roka Bohinca, Roka Škrlepa, Nejca Šmita in Saše Stareta lahko zabavali na komičnem večeru Gorenjski poker.
V spletni predstavi Resnica ali laž boste lahko slišali resnične zgodbe in nesramne laži tekmovalcev, uganiti pa bo treba, kaj je laž in kaj resnica.
Bodite z nami ob 19. 30 na Facebook straneh Visit Koper, eKoper, Radio Koper, Center mladih Koper in JSKD Izola in Koper in skupaj se bomo nasmejali.

Šelestenja se bodo nadaljevala tudi prihodnji teden. V četrtek, 12. novembra, bo prek spletnega prenosa v živo nastopil Rudi Bučar, v petek, 13. novembra pa bo na programu lutkovna predstava Super Brina.

Več na www.visitkoper.si in Facebook strani Visit Koper.