Vsi, ki bodo v destinaciji Koper prenočili vsaj tri noči, bodo nagrajeni z naborom brezplačnih doživetij. Vsakodnevna doživetja bodo proti plačilu – po enotni ceni 12 evrov – na voljo tudi ostalim obiskovalcem.

Destinacija Koper je zagotovo ena od tistih turističnih točk, kjer ni nikoli dolgčas. Obisk tega živahnega sredozemskega mesteca in njegove slikovite okolice pa bo to poletje še posebno zanimiv.

Kdor bo v destinaciji Koper julija in avgusta 2020 opravil vsaj tri nočitve, bo nagrajen s kupončkom, s katerim bo lahko koristil enega od brezplačnih doživetij. Vsak dan bodo na voljo različna doživetja in aktivnosti, kot so obisk koprskega zvonika in Pretorske palače, obisk in degustacija na Vinski fontani v Marezigah, obisk Luke Koper, brezplačna izposoja koles in električnih koles, brezplačen najem supa ali kajaka v sklopu parka vodnih športov Active Koper ter vodene degustacije vina, oljčnega olja in drugih istrskih dobrot.

Pogoj za udeležbo na brezplačnih doživetjih je kuponček, ki ga dobite pri izbranem nastanitvenem ponudniku in predhodna  rezervacija doživetja na TIC Koper ali na 05 6646 403 ter na tic@koper.si.

Prav tako se bodo omenjenih doživetij lahko udeležili vsi ostali obiskovalci slovenske Istre. Kuponček za izbrano doživetje bo po enotni ceni – 12 evov možno kupiti v koprskem TIC-u.

Vsi, ki se bodo udeležili doživetij, bodo z oddajo svojih podatkov sodelovali v veliki poletni nagradni igri, ki prinaša brezplačne počitnice v letu 2021 v destinaciji Koper in druge privlačne nagrade.

Foto: Jaka Ivančič, Vid Ponikvar