Sodelujte v nagradnih igrah na družbenih omrežjih Facebook in Instagram in se potegujte za sladke nagrade.

V sklopu promocijske akcije Atroke Istra by Sladka Istra potekata tudi dve nagradni igri.

Na Facebook strani Sladka Istra od danes dalje lahko sodelujete v nagradni igri Altroke sladice na Instagram profilu Visit Koper pa v nagradni igri Altroke razgled. Zmagovalcem bodo vsak mesec podelili brezplačni altroke sladici pri izbranem ponudniku oziroma izbrani sladki muškat iz slovenske Istre.

V nagradni igri Altroke sladice je na Facebook strani Sladka Istra v začetku vsakega meseca objavljen video, v katerem sta predstavljeni sladici meseca oziroma altroke sladici in njihov ponudnik. V nagradni igri lahko sodelujete tako, da v komentarju objave zapišete pravilen odgovor na nagradno vprašanje. Večjo možnost za zmago pa imajo tisti, ki všečkajo oziroma sledijo Facebook strani Sladka Istra. Zmagovalcu nagradne igre bodo vsak mesec podelili dva kosa altroke sladice v izbrani kavarni, slaščičarni oziroma pri gostinskem ponudniku, ki sodeluje v akciji. Tako bo zmagovalec meseca maja prejel dva kosa torte Sladka Istra oziroma torte Čokoladna Istra v koprski Kavarni Triglav.

V nagradni igri Altroke razgled, ki se odvija na Instagramu, pa sodelujete tako, da kupite sladico meseca pri ponudniku, ki sodeluje v promocijski akciji Altroke Istra by Sladka Istra, fotografirate sladico meseca na eni razgledni točki v destinaciji Koper in na svojem Insta storyju objavite avtorsko fotografijo sladice meseca z vidnim razgledom ter pri tem uporabite ključnik #sladkaistra ter označite profil @visitkoper. Večjo možnost za zmago bodo imeli tisti, ki sledijo (»follow«) profilu Visitkoper. Vsak mesec bodo izbrali zmagovalca nagradne igre, ki bo prejel izbrani sladki muškat iz slovenske Istre.

Sicer pa bodo vsi tisti, ki bodo pri izbranem ponudniku v tekočem mesecu za nakupe altroke sladic zapravili vsaj 20 evrov, prejeli 2 brezplačni vstopnici za ogled koprskega Zvonika.