Septembra vabljeni v koprsko kavarno Kapitanija na sladkanje z altroke sladicama Oljčna kapljica in Mediteranska modrina.  

V kavarni Kapitanija ta mesec v sklopu promocijske kampanje Altroke Istra by Sladka Istra ponujajo dve altroke sladici, in sicer Oljčno kapljico, kjer je tipična istrska sestavina oljčno olje z limono in sladico Mediteranska modrina, ki vsebuje istrsko sestavino sivko.

Vsi, ki boste za skupne nakupe altroke sladic porabili 20 evrov, boste v koprskem TIC-u prejeli brezplačni vstopnici za obisk koprskega Zvonika. Prav tako vabljeni k sodelovanju v nagradni igri na Facebook strani Sladka Istra in na Instagram profilu Visit Koper. Z nekaj sreče si boste lahko prislužili dva brezplačna kosa altroke sladic in sladki muškat iz slovenske Istre.

Kot je znano, je promocijska kampanja Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper Altroke Istra by Sladka Istra namenjena tako istrskim gostinskim ponudnikom kot tudi promociji najslajše prireditve pri nas – mednarodnega festivala sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra, ki bo na Titovem trgu v Kopru 25. in 26. septembra.

Več na spletni strani Sladka Istra in Facebook strani Sladka Istra.