Promocijska kampanja istrskih sladic in sladkih ponudnikov iz slovenske Istre Altroke Istra by Sladka Istra se junija nadaljuje v Pinija Restaurant & Beach bar v Strunjanu, kjer vas pričakujejo z dvema altroke sladicama.

Altroke sladici, ki bosta v ospredju meseca junija, sta panakota s sivko ter sufle s pinjolami in solnim cvetom. Skupni nakupi altroke sladic v skupni vrednosti 20 evrov kupcem prinašajo brezplačni vstopnici za ogled koprskega Zvonika, prav tako sta tudi junija v teku nagradni igri na Facebook strani Sladka Istra in Instagram profilu Visit Koper.

Kot je znano, smo v Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper v sklopu promocijske kampanje Altroke Istra by Sladka Istra k sodelovanju povabili istrske gostinske ponudnike, ki jih bomo v zavodu z različnimi aktivnostmi podprli pri promociji sladkih istrskih produktov. V koprskem zavodu smo namreč prepričani, da ima slovenska Istra veliko odličnih sladkih dobrot za ponuditi skozi vse leto in ne samo konec septembra, ko se v Kopru odvija tradicionalna prireditev – mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra.

Medtem ko je bila maja v ospredju kampanje Altroke Istra by Sladka Istra koprska Kavarna Triglav, je junija pozornost namenjena restavraciji Pinija v Strunjanu. Do konca leta pa se bodo v sklopu projekta po bliže predstavili še drugi istrski ponudniki sladkih dobrot, med drugimi denimo koprska kavarna Kapitanija in prenovljena kavarna Loggia, pa tudi nekateri ponudniki s podeželja Istre.

Več na spletni strani Sladka istra in Facebook strani Sladka Istra.