Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper in Društvo Adria Classic Koper pripravljata promocijski dogodek, ki bo popestril sobotno dopoldne na Titovem trgu.

Društvo Adria Classic Koper pripravlja v soboto, 18. marca, Starodobniški klepet ob kavi – SKOK 2023. Gre za tradicionalno srečanje, ki ga v društvu organizirajo že več let in pomeni tudi odprtje sezone. Na Titovem trgu in Verdijevi ulici se bo med 8.30 in 12. uro zbralo več kot 80 starodobnikov. Ob tej priložnosti bodo lastniki avtomobilov z veseljem odgovorili na vprašanja obiskovalcev, veliko bo tudi priložnosti za fotografiranje.

Da bo sobotno dopoldne res tisto pravo, bo Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper poskrbel za pozni zajtrk, oziroma »brunch«. V okviru slednjega se bodo predstavili lokalni ponudniki s svojimi produkti, ki so na prodaj v trgovinici Turistično-informacijskega centra v Pretorski palači.

Na svoj račun bodo prišli tudi vsi, ki ob sobotni jutranji kavi in zajtrku poprimejo za časopis. Ekipa Primorskih novic bo namreč v vintage bralnem kotičku poskrbela za sveže dnevne novice in brezplačne izvode lokalnega časopisa.

Vabljeni na prijetno sobotno druženje v mestu.