Promocijska kampanja istrskih sladkih ponudnikov Altroke Istra by Sladka Istra se zaključuje v koprski Čokoladnici Da Ponte.

Altroke Istra by Sladka Istra je promocijska kampanja istrskih sladkih ponudnikov, ki jo Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper letos izvaja v sodelovanju z različnimi slaščičarnami, kavarnami in drugimi ponudniki sladkih izdelkov v slovenski Istri. Vsak mesec je bil v ospredju drug ponudnik, ki je v sklopu akcije Altroke Istra by Sladka Istra ponujal posebni, altroke sladici. Nakupi teh sladic pa so kupcem prinašali dodatne ugodnosti.

Kampanja se meseca decembra zaključuje v Čokoladnici Da Ponte, ki domuje na koprski Župančičevi ulici. Vsi, ki boste v Čokoladnici Da Ponte za nakupe altroke sladic oziroma znamenitih koprskih krofov v mesecu decembru porabili 20 evrov, boste z računi, ki potrjujejo nakupe, v koprskem TIC-u prejeli brezplačno vstopnico za vstop na koprski Zvonik. Prav tako lahko sodelujete v sladkih nagradnih igrah na Facebook strani Sladka Istra in Instagram profilu Visit Koper.

Sicer so v letošnji kampanji Altroke Istra by Sladka Istra sodelovali koprski kavarni Triglav in Kapitanija ter kavarna Golden Loggia, Domačija Butul z Manžana, Refoškoladnica iz Marezig, Domačija Ražman iz Gračišča in restavracija Pinija iz Strunjana.